Visokokvalitetni vatrogasni aparati

U sklopu firme “VATROZAŠTITA” d.o.o Živinice naći ćete sve što vam je potrebno za zaštitu na radu i zaštitu od požara. Vatrogasni aparati odnosno protivpožarni aparati koje mi nudimo su punjeni viskokvalitetnim ABC prahom njemačkog proizvodjača “Rühl”. Svi aparati za gašenje požara posjeduju EN3 certifikat izdat od strane “MPA Dresden” GmbH, kao i domaće certifikate. Nudimo i servisiranje vatrogasnih aparata u potpuno opremljenoj i savremenoj radionici sa educiranim i ljubaznim osobljem.

Uštedite 20 KM po vatrogasnom aparatu

Nudimo Vam zakonski propisan ATEST i garanciju na ispravnost

Pored toga što su vatrogasni aparati sniženi mi vam nudimo uz svaki kupljeni aparat i tehnički ispravan atest.

protivpožarni aparat s-2a

S2 vatrogasni aparat

45KM 39KM

Aparat S-2A pogodan je za gašenje požara u ranoj fazi. Koristi se prvenstveno kao oprema u automobilima i dostavnim vozilima, ali i za upotrebu u domovima.
Namijenjen je za gašenje početnih požara A,B,C klase, a može se koristiti za gašenje električne opreme pod naponom do 1000 V sa minimalne udaljenosti od 1 m.
Aparat za gašenje S-2A je mali, lagan za skladištenje i isporučuje se sa držačem automobila.
Pod stalnim je pritiskom i nakon upotrebe može se ponovo puniti. Pritisak na aparatu je vidljiv na manometru koji se nalazi na ventilu. Aparati posjeduju certifikate u skladu sa standardom EN 3-7+A1:2008, EN 3-8:2007, EN 3-10:2010. Svi aparati posjeduju CE i ISO 9001:2009 certifikate .

S6 vatrogasni aparat

69KM 52KM

Aparat S-6A pogodan je za gašenje požara u ranoj fazi i jedan je od najprodavanijih vrsta aparata za gašenje požara. Može se koristiti praktično bilo gdje. Koristi se uglavnom u skladištima, radionicama, radnim mjestima sa povećanim rizikom od požara.
Namijenjen je za gašenje početnih požara A,B,C klase, a može se koristiti za gašenje električne opreme pod naponom do 1000 V sa minimalne udaljenosti od 1 m.
Opremljen je standardnim zidnim nosačem.
Pod stalnim je pritiskom i nakon upotrebe može se ponovo puniti. Pritisak na aparatu je vidljiv na manometru koji se nalazi na ventilu. Aparati posjeduju certifikate u skladu sa standardom EN 3-7+A1:2008, EN 3-8:2007, EN 3-10:2010. Svi aparati posjeduju CE i ISO 9001:2009 certifikate.

nova s9

Možete jednostavno poručiti i putem vibera

Idealna prilika da poručite vatrogasne aparate po neponovljivim akcijskim cijenama.

Možete poručiti i putem vibera na broj: 063 028 850

Ukoliko u ovom promotivnom periodu kupite svoj vatrogasni aparat uštedićete više od 20KM po svakom kupljenom aparatu. 

Pored toga što su vatrogasni aparati sniženi mi vam nudimo zakonski propisan ATEST, dvogodišnju garanciju na ispravnost i gratis nosač aparata.

Važno je napomenuti da su svi vatrogasni aparati licencirani sa EN3 normom te su prošli najrigoroznija testiranja i zadovoljavaju sve evropske i svjetske kvalitete. 

Zanima vas hidrantska oprema?

Hidrantski ormari sa opremom

U ponudi imamo sve vrste hidrantskih ormara, zidni, podzemni, nadzemni sa kompletnom opremom. Materijal je lim zaštićen plastifikacijom.

Za više informacija, kao i upit za cijenu pozovite nas na broj:

ili nas kontaktirajte putem kontakt forme

Edukacija i obuka - Zaštita od požara

Savjeti o upotrebi i važnosti vatrogasnih aparata

Opasnost od iznenadnog požara

Jednostavno poručite jedan ili više vatrogasnih aparata po neponovljivoj ponudi i osigurajte sebe i vaše uposlenike.

Reference

Algoritam Inženjering svjedoči da je Vatrozaštita kompanija od povjerenja, sa super cijenama i kvalitetnom uslugom. Ono što je posebna odlika Vatrozaštite jeste da uvijek ekspresno reaguju i završavaju poslove u dogovorenom roku.
Pekara Algoritam
Fatima Umihanić, zastupnik
Vatrozaštita je kompanija koja nam je uveliko pomogla da pratimo zakone o zaštiti na radu i prtivpožarnoj zaštiti. S obzirom da smo stekli veliko povjerenje prema ovoj kompaniji, prepustili smo im vođenje kompletne dokumentacije iz njihove branše. Od srca sve preporuke za saradnju.
ALFA 90 d.o.o.
Amila Šabanović, zastupnik

Partneri