O Vatrozaštiti

HISTORIJAT

Vatrozaštita d.o.o. je osnovana u aprilu 2010 godine sa sjedištem u Živinicama, sa ciljem da svojim klijentima pomogne da shvate uzroke pojave požara i da opasnost od pojave požara svedu na najmanju moguću mjeru, odnosno da im se ukaže na važnost preventive u sistemu zaštite od požara nudeći kvalitetnu uslugu i odgovarajuću opremu za gašenje požara. Za vremenski period od osnivanja do danas VATROZAŠTITA d.o.o. Živinice sa svojim stručnim kadrom i odnosom prema klijentima izrasla je u firmu od povjerenja.

O našem iskustvu i kvalitetu potvrđuje dugogodišnja saradnja s mnogim firmama u BiH. U sklopu naše kompanije kao zasebna radna jedinica djeluje Servis vatrogasnih aparata, a vrši se u potpuno opremljenoj i savremenoj radionici sa educiranim i ljubaznim osobljem.

NAŠE ISKUSTVO

Prodaja i servis vatrogasnih aparata - 12 Godina

Zaštita od požara - 12 godina

Zaštita na radu - 12 godina

Ispitivanje elektro i gromobranskih instalacija - 9 godina

NEKOLIKO RIJEČI OSNIVAČA I DIREKTORA

Potreba za uslugama koje se traže na tržištu rada navela me je, sada mogu reći, davne 2010. godine da osnujem kompaniju koja će kvalitetno, na vrijeme i sa tržišnim cijenama biti prije svega na usluzi našim poslodavcima i njihovim uposlenicima. Pomažemo Vama i olakšavamo Vam poslovanje jer mi smo tu zbog Vas.

Sadnan Klopić

Sadnan Klopić
0

Uposlenika

0

Zadovoljnih klijenata

0

Uspješnih projekata

Naši partneri