Top 3 aparata za gašenje požara za firme ispod 500KM

top 3 aparata za gašenje požara za firme ispod 500KM

U jednom od naših prethodnih članaka spominjali smo top 5 vatrogasnih aparata koje svi mogu priuštiti. Međutim, došlo je vrijeme da vam predstavimo i novu listu: Top 3 aparata za gašenje požara za firme ispod 500KM.

Koji su to vatrogasni aparati u pitanju? Hajde da saznamo!

APARAT ZA GAŠENJE POŽARA CO2 5KG

Aparat za gašenje požara Co2 5kg

Aparat za gašenje požara Co2 5KG je jedan je od najprodavanijih vrsta aparata za gašenje požara. Koristi se uglavnom na radnim mjestima sa finom mehanikom, električnom opremom ili zapaljivim tečnostima. Nije prikladno koristiti ga za gašenje rasutih tečnosti i zapaljivih prašina.

Velika prednost je što se punjenje nakon upotrebe isparava. Namijenjen je za gašenje početnih požara B,C klase, a može se koristiti za gašenje električne opreme pod naponom do 1000 V, sa minimalne udaljenosti od 1 m.

Opremljen je standardnim zidnim nosačem. Nakon upotrebe aparat se može ponovo napuniti. Aparati posjeduju certifikate u skladu sa standardom EN 3-7+A1:2008, EN 3-9:2007, EN 3-10:2010. Svi aparati posjeduju CE i ISO 9001:2009 certifikate.

Ovo je ujedno i najjeftiniji vatrogasni aparat od 3 aparata za gašenje požara koje ćemo navesti u ovom članku.

Cijena ovog vatrogasnog aparata iznosi: 125KM

Ovaj protupožarni aparat možete kupiti OVDJE.
Aparat za gašenje požara CO2

APARAT ZA GAŠENJE POŽARA CO2 10KG

Aparat za gašenje požara Co2-10kg koristi se uglavnom na radnim mjestima sa finom mehanikom, električnom opremom ili zapaljivim tečnostima. Nije prikladno koristiti ga za gašenje rasutih tečnosti i zapaljivih prašina.
Velika prednost je što se punjenje nakon upotrebe isparava. Namijenjen je za gašenje početnih požara B,C klase, a može se koristiti za gašenje električne opreme pod naponom do 1000 V, sa minimalne udaljenosti od 1 m.
Nakon upotrebe aparat se može ponovo napuniti.
Aparati posjeduju certifikate u skladu sa standardom EN 1866-1.
Svi aparati posjeduju CE i ISO 9001:2009 certifikate.

Cijena ovog aparata za gašenje požara iznosi: 390KM

Ovaj vatrogasni aparat možete kupiti OVDJE.

APARAT ZA GAŠENJE POŽARA S-50A

vatrogasni aparat s-50a

Aparat za gašenje požara S-50A pogodan je za gašenje požara u ranoj fazi. Koristi se uglavnom u velikim industrijskim radnim pogonima i skladištima, benzinskim stanicama, aerodromima, hangarima itd.
Namijenjen je za gašenje početnih požara A,B,C klase, a može se koristiti za gašenje električne opreme pod naponom do 1000 V sa minimalne udaljenosti od 1 m.
Pod stalnim je pritiskom i nakon upotrebe može se ponovo puniti. Pritisak na aparatu je vidljiv na manometru koji se nalazi na ventilu. Aparati posjeduju certifikate u skladu sa standardom EN 1866-1:2008.
Svi aparati posjeduju CE i ISO 9001:2009 certifikate.

Ovo je ujedno i najskuplji vatrogasni aparat u ovoj top listi, a cijena je proporcionalna namjeni i mogućnosti. Ovaj aparat za gašenje požara je od onih aparata sa kojima ste ”mirne glave”.

Cijena ovog vatrogasnog aparata iznosi: 465KM

Ovaj vatrogasni aparat možete kupiti OVDJE.

Ovo bi bio kraj naše liste top 3 aparata za gašenje požara za firme ispod 500KM.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite znati veleprodajne cijene vatrogasnih aparata iz naše ponude možete nas kontaktirati na broj telefona: +387 63 02 88 50 ili putem kontakt forme na našoj web stranici.

Za sve dodatne informacije ili eventualne narudžbe kontaktirajte nas i Viberom

Podijelite ovaj članak

Povezani članci